Bemutatkozás

A Cool4U Kft. 2001 tavaszán kezdte meg működését, elsősorban a lakossági klímaberendezések értékesítésére alapozva tevékenységét.

2002-ben született meg a stratégiai jelentőségű döntés, mely szerint a Cool4U Kft. a Gree márka mellett tette le a voksát és kezdte el forgalmazni a világhírű klímagyártó, magas minőségű termékeit. A Cool4U Kft. következetes piaci tevékenységének eredményeképpen, napjainkra az egyik legismertebb lakossági légkondicionáló márkává nőtte ki magát a magyar piacon. A Gree gyár projekttermékei, úgymint a Versati 2+ családba tartozó levegő-víz hőszivattyúk, fan-coilok és kültéri kompakt folyadékhűtők, a megszokott magas minőséget képviselik versenyképes áron.

A Gree folyadékhűtők közös jellemzője a precízen kidolgozott hűtőkör, a robosztus vázszerkezet és a kifinomult vezérlés. A berendezésekben hosszú élettartamú scroll kompresszorokat és csőköteges hőcserélőt találhatunk. A kültéri kompakt LSQ széria gépei 65, 80 és 130 kw-os teljesítményben állnak rendelkezésre, modulszerűen fűzhetők össze, így akár 1135 kw-os teljesítményű, közös vezérlésű rendszert hozhatunk létre.

A nagyobb teljesítményű (320-1520 kw) LSBLGF széria folyadékhűtői egy, vagy több csavarkompresszorral vannak ellátva, hűtőkörükben R134a hűtőközeggel, melynek eredményeképpen magasabb hatékonyságot, fajlagosan alacsonyabb energiafogyasztást érünk el.

Folyadékhűtős termékpalettánk másik meghatározó beszállítója az észak-olaszországi telephelyű Maxa gyár. A kisebb teljesítmény kategóriákban (5-50 kw-ig) inverteres és on/off rendszerű folyadékhűtőket egyaránt kínálunk, míg a magasabb teljesítményű egységeink (50-1035 kw-ig) multi-scroll kompresszorokkal vannak szerelve. Kínálatunkban szerepelnek olyan különleges gépek is, mint a beltéri, osztott, vagy free-coolingos folyadékhűtők.

A hűtött vizes rendszerek egyik szükséges gépészeti eleme a fan-coil berendezés, melyekből széles választékkal állunk vásárlóink rendelkezésére a Gree és BPS gyár termékeiből. A Cool4U Kft. 2008 óta kiemelt figyelmet fordít az ipari hűtéstechnika területéről érkező feladatok megoldására, a megújuló energiával működő rendszerekre, a komplex hűtési és fűtési feladatok által támasztott kihívásokra és a légkezelős rendszerekre.

Éppen ezért különös hangsúlyt helyeztünk a megfelelő beszállítói szegmensek és a műszaki háttértámogatás kiépítésére. Folyamatosan növeljük, szélesítjük a raktárkészletről elérhető gépek kínálatát.  Partnereinket, viszonteladóinkat és leendő vásárlóinkat igény esetén, előzetes egyeztetést követően, helyszíni felméréssel, tervezői szolgáltatással, műszaki tanácsadással segítjük annak reményében, hogy mindkét fél kölcsönös megelégedésével tudunk üzletet kötni a jövőben.

Reméljük, hogy honlapunk felkelti érdeklődését cégünk és termékeink iránt!

A Cool4U Kft. vezetősége

Maxa

Az 1992-ben alapított  Maxa gyár főhadiszállása az észak-olaszországi Arcole városában található. A gyártó üzemet, irodákat és a kutatás - fejlesztési részleget is magába foglaló épület komplexum 2005-től biztosítja a magas szintű infrastruktúrális hátteret a kiváló minőségű klímatechnikai berendezések fejlesztésének és gyártásának. A gyár termékpalettáján inverteres és on/off folyadékhűtőket, roof-top berendezéseket, hőszivattyúkat, központi klímaberendezéseket és lakossági klímaberendezéseket is találhatunk, 2,5kw-1500kw-ig. A Maxa világszerte 34 országban rendelkezik képviselettel.

Gree

A Gree gyár a kínai Zhuhai-ban alakult 1991-ben, itt található jelenleg is a főhadiszállása, ahol mintegy 14.000 alkalmazott képezi a Gree gyár termelésének gerincét.  A klímatechnika területén a globális piac egyik meghatározó szereplője, világviszonylatban jelentős kutatás-fejlesztés részleggel és gyártó kapacitással rendelkezik, több, mint 200 országban van jelen a termékeivel.

A folyadékhűtők piacán a Gree gyár berendezéseit megtalálhatjuk 10kw-tól egészen 10,5Mw-ig. A kisebb teljesítményű kategóriában scroll kompresszorokat alkalmaznak, míg a nagyobb teljesítményű gépeknél csavarkompresszorokat, centrifugálkompresszorokat és mágneses csapágyazású olajmentes kompresszorokat használnak a megfelelő teljesítmény és hatékonyság elérésének érdekében.